Home

Uitgelicht

Projectmanagement, CRM én facuratie in één

 

Projectmanagement werkt pas goed als je alle gegevens bij elkaar hebt. Studiometry geeft in één scherm klant, project en contactgegevens. De contactgegevens kunnen zoveel velden bevatten als je wil. Je kan logs aan een contactpersoon toevoegen zodat je de laatste afspraken direct bij de persoon vermeld ziet. Het is zelfs mogelijk om meteen een routebeschrijving naar de contactpersoon te vragen. Heel handig is dat een contactpersoon gekoppeld kan worden aan meerdere klanten. Zo komt een contactpersoon nooit 2 maal voor.

image 1

Meer infromatie
Klik hierMac & PC compatible

Studiometry werkt op zowel Windows, Mac of een combinatie daarvan. Naadloos. Uw medewerkers hebben zo alle keuzevrijheid. Voor iPad en iPhone zijn apps ontwikkeld die het mogelijk maken op ieder moment uw kantoor bij u te hebben. Alle belangrijke informatie constant in de palm van uw hand.


Gratis Trial
DOWNLOAD

 Studiometry iPad App

Studiometry Touch

Voor Managers is er een speciale iPad App ontwikkeld. Hiermee kan vooraf ingesteld worden welke gegevens op de iPad gezet moeten worden. Noem het een soort iTunes voor Management data. Je bent altijd op de hoogte van lopende projecten en in welke status een project zich bevind.

Iedere keer als u inlogt op het netwerk worden de laatste gegevens op uw iPad gezet. Altijd up-to-date dus.

Wie zijn gegevens nog makkelijker op zak wil hebben is er ook een iPhone App. Download ze in de App store.


Download in
iTunes

 Mogelijkheden in volgelvlucht

Besparen op uw dagelijkse administratieDoor het gemak waarmee u uw tijden registreert, offertes maakt en facturen naar keus via post of email kan versturen bespaart u
veel tijd en heeft u altijd alle informatie bij de hand.Agendas

In de agenda zijn planning, to-do's en facturatiemomenten zichtbaar. Zo mist u geen belangrijke momenten in uw planning.

100+ voorkeuren

Studiometry past zich naar uw bedrijf aan. Met honderden voorkeursinstellingen kan u de functionaliteit aanpassen aan uw specifieke werkzaamheden.

Facturen in eigen huisstijl

Uw eigen ontwerpen voor offertes en facturen. In een handomdraai gemaakt. Natuurlijk voorzien wij, indien u dat wenst, hier ook een ontwerp service voor.

Overzichtsrapportages

Stel zelf uw winstrapportages samen. Voor bijvoorbeeld uw BTW overzicht. Het werk per persoon/per project of een lopende orderlijst op datum.

Offerte / budget overzicht

Of de gewerkte tijd nog wel binnen budget valt is direct te zien. In het Project Overzicht ziet u wat de bestedingen zijn per werknemer en per werktype. Volledige controle over uw project.

Tijden bijhouden

Velen proberen hun tijden nog te registreren met een Excel sheet. Studiometry heeft een timer die voor meerdere projecten gelijktijdig de gewerkte tijd bijhoud. Altijd inzichtelijk wie, hoeveel tijd, waaraan besteed heeft.
 

Ons Studiometry team kennen

Wij ondersteunen uw KMO met de beste IT oplossingen

 


Gerard
Kiona
Kris

 
Download Studiometry en ervaar het zelf!
Laat je gegevens achter en we maken een afspraak

Gratis Trial
DOWNLOAD

 

 Prijs winnende software Studiometry