Oranged

Studiometry is een pakket door het Amerikaanse Oranged ontwikkeld. Al ruim 12 jaar werkt het Team aan alle Updates en Upgrades. Het is één van de weinige pakketten dat constant wordt onderhouden, nieuwe functionaliteiten aanbied en doorlopend verbeteringen aanbiedt.

 

Prijswinnende software

Oranged heeft met zijn Studiometry al vele prijzen in de wacht gesleept. In de reviews wordt dan ook steenvast verwezen naar het ongelofelijk grote aantal functies die het pakket standaard bezit. Eén prijs voor één pakket. Geen modulaire opbouw. U krijgt alles.

 

Partners

VALKE.NET media werkt al die jaren al nou samen met Oranged en is daarmee door Oranged uitgeroepen 1st level Consultant en Exclusief Distributeur voor de gehele BeNeLux en de best presterende partner wereldwijd. VALKE.NET is uw verdeler en uw eerste aanspreekpunt in eigen taal. We verlenen volledige ondersteuning en voorzien in eventuele communicatie, direct met het development team van Oranged.

 

Updates en Upgrades

Oranged brengt ongeveer iedere 12 maanden een nieuwe upgrade versie uit. In deze Upgrade versies bevatten doorgaans tot wel 200 nieuwe functionaliteiten. Tussendoor worden gemiddeld 2 update versies uitgebracht. Deze bevatten verbeteringen en kleinere nieuwe functionaliteiten.

Ons Studiometry team kennen

Wij ondersteunen uw KMO met de beste IT oplossingen

 


Gerard
Kiona
Kris

 
Download Studiometry en ervaar het zelf!
Laat je gegevens achter en we maken een afspraak

Gratis Trial
DOWNLOAD

 

 Prijs winnende software Studiometry