Wat is Studiometry

Studiometry is het prijswinnende programma voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie en zo veel meer. Het door Oranged ontwikkelde programma wordt in België Exclusief door VALKE.NET media bvba aan u voorgesteld.

Zoals één van onze klanten het al eerder omschreef; "Registreren en Factureren makkelijk gemaakt". Met Studiometry bent u minder tijd kwijt aan het bijhouden van uw projecten en heeft u een beter overzicht.

 

Klanten

Al meer dan 10 jaar heeft Studiometry zich bewezen en is het geïnstalleerd op vele werkplekken waaronder die van Publiclauw, Canon en Pure-Vision. Nooit meer briefjes met uren kwijt. Werk lokaal op je computer. Een programma dat al uw zaken stroomlijnt. Klanten, Contacten, Projecten, Documenten, Uren en facturen. Als je Online werkt én óók als je Offline werkt. Onderweg op je laptop, iPad of iPhone. Altijd alle informatie direct beschikbaar.

 

Een knops facturatie

Eenmaal uw klanten en projecten aangemaakt zijn (een eenmalige handeling) kunt u met één druk op de knop uw uren registreren voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.
Timers aan en uit zetten wanneer dat moet en constant de gegevens opvragen die u nodig heeft.

 

Documenten toevoegen

U kunt bij een project bijvoorbeeld ook uw Word Documenten of emails toevoegen.

Aan het einde van een project wordt een factuur opgemaakt die er geheel volgens uw wensen en die van uw boekhouder uitziet en op ieder moment van het jaar kunt u precies het rapport opvragen dat u wilt zien.

Studiometry is ruimschoots aan te passen aan uw wensen en wordt zowel op afstand als bij u op locatie ondersteund.

VALKE.NET media ontwikkelde zelf de formulieren voor invordering door NSZ. Deze zijn kant en klaar ingevuld op te vragen vanuit Studiometry.
Ook hebben we een applicatie ontwikkeld die het mogelijk maakt om labels met NAW gegevens te printen in een ruime keuze aan formaten.

Maak nu, vrijblijvend, een afspraak voor een presentatie. We laten u graag de mogelijkheden zien.

Ons Studiometry team kennen

Wij ondersteunen uw KMO met de beste IT oplossingen

 


Gerard
Kiona
Kris

 
Download Studiometry en ervaar het zelf!
Laat je gegevens achter en we maken een afspraak

Gratis Trial
DOWNLOAD

 

 Prijs winnende software Studiometry