Testimonial Publiclauw

Publiclauw heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het, in opdracht, beplakken van grote reclameborden. Het is geen groot bedrijf. Maar zaakvoerder Robin Clauw is zeer content met Studiometry. Projectmanagement software helpt Robin een goed inzicht te houden op besteedde tijden en hij bespaard enorm veel tijd op facturatie. "Het is niet meer dan een druk op de knop."

's Ochtends in alle vroegte gaat Robin er op uit met een grote camion. Van de opdrachtgever is een lijst binnen gekomen van alle mega borden die van nieuwe advertenties moeten worden voorzien.

"De standaard formaten zijn al ingevoerd in Studiometry. Hierdoor heb ik direct een overzicht van de verwachte werktijden, de kosten en de verdiensten voor die dag."

Tijdens het plakken draait de software op z'n iPhone. Hierdoor wordt een directe registratie van zijn werktijd bijgehouden. "Ik duw op start van zodra ik de ladder op ga. Eens terug beneden stop ik de tijd". Ook voor zijn medewerker wordt de tijd zo bijgehouden.

Terug op bureel syncen de iPhones met Studiometry. Dat draait in dit geval op een Windows PC. "We zitten met een week-facturatie. Dat geeft natuurlijk een hoge administratieve druk. Maar doordat de 'werkbriefjes' zoals ik die noem direct vanuit de iPhone hier binnen komen en de gegevens automatisch in Studiometry worden gekoppeld, kan ik de facturatie nu met één knop uitvoeren."

"Het helpt mij geweldig om tijd te besparen waardoor ik toch veel meer tijd in de avond heb. Daarbij blijven alle gegevens in Studiometry zitten zodat ik bij vragen direct alle gegevens bij de hand heb. Ideaal".

Ons Studiometry team kennen

Wij ondersteunen uw KMO met de beste IT oplossingen

 


Gerard
Kiona
Kris

 
Download Studiometry en ervaar het zelf!
Laat je gegevens achter en we maken een afspraak

Gratis Trial
DOWNLOAD

 

 Prijs winnende software Studiometry