Offertes, Facturen, Rapportages

Offertes, Rapportages en Facturen. Ze zijn allemaal makkelijk te maken. Studiometry kent uw tarieven. Ook als die per service of product verschillen. Hierdoor worden alle calculaties van bijvoorbeeld de BTW en / of eventuele kortingen direct berekend.

 

Maak een offerte op aan de hand van vooraf ingestelde 'blauwdrukken'. Dat scheelt enorm veel tijd. Is de klant akkoord, dan hoeft u slechts op de timerbutton te duwen om de tijd te registreren. De werkbriefjes worden duidelijk van elkaar onderscheiden bijvoorbeeld op basis van werknemer. Kleuren geven aan of een werkbriefje bij een offerte hoort (Geel) Niet facturabel is (rood) of gefactureerd zal worden.

 

Wanneer de timers zijn gestopt hoeft u alleen nog op de Maak Factuur knop te drukken en de factuur wordt aangemaakt. U heeft dan direct de keuze om de factuur per email te sturen, te printen of als PDF op te slaan. Zo bent u altijd in orde voor de Belastingen.

 

Net als bij andere functies kunt u de factuur nog altijd aanpassen. Als u bijvoorbeeld niet uw uren maar een vast bedrag wilt factureren.

 

Wanneer een betaling voldaan is kunt u dat direct verwerken. Alle gegevens worden automatisch bij het project bewaard. Zo heeft u altijd alle gegevens bij elkaar en een goed overzicht wie al betaald heeft en wie niet.